Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya ABD'de 8 kişi ölü bulundu

        ABD'nin Teksas eyaletinin San Antonio bölgesindeki Walmartalışveriş merkezinin otoparkında parkhalindeki bir traktör römorkunun arka bölümünde ikisi çocuk sekiz kişiölü bulundu.

        CNN İnternational'ın haberine göre Emniyet Müdürü William McManus, olay yerine vardıklarında traktör römorkunda toplam 38 kişi bulduklarını söyledi.

        McManus gazetecilere yaptığı basın toplantısında Walmart'taki bir çalışanımızdan alınan çağrı üzerine olay yerine gittiklerini belirtirken bulunan 38 kişiden 8'inin hayatını kaybettiğini 20'sinin ise durumunun kritik olduğunu belirtti. Römorkun şoförünün tukuklandığını söyleyen McManus, römorkun ne kadar süredir burada park halinde olduğunu araştırdıklarını söyledi.

        REKLAM

        Hayatını kaybeden 8 kişinin klimavesu olmadan kamyonda tutuldukları için sıcak çarpmasıvedehidrasyon nedeniyle öldükleri belirtildi.

        Harita

        Polis olay yeri çevresinde başka insan bulunup bulunmadığına dair araştırmasını sürdürüyor.

        Römork'ta havasızlık ve susuzluk sebebiyle hayatını kaybedenlerin olduğunu belirten yetkililer, insan kaçakçılığından şüphelendiklerini belirttiler.

        İtfaiye şefiCharles Hood yaptığı açıklamada, bulunan kişilerin çok sıcak olduklarını ve yüksek ihtimalle dehidrasyon sebebiyle hayatlarını kaybettiklerini açıkladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ