Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Kim Jong-un'un tepkilerinin nedeni kullandığı ilaçlar mı?

        Kim Jong-un peynir tutkusu, gut hastalığına yakalanmasına neden oldu.

        The Sun Gazetesi'nin haberine göre, doktorlar, felçle sonuçlanabilen, zengin hastalığı olarak da bilinen gut hastalığını bertaraf etmek için aldığı güçlü ilaçların Kim Jong-un'un aklına zarar verdiğini düşünüyor. Haberde, peynir tutkunu Kim Jong-un'un gut hastalığını geçirmek için steroid tedavisi gördüğü söylendi. Sağlık uzmanları, son haftalarda dünya savaşına neden olabilecek, olur olmadık zamanlarda silahına davranıp, saldırgan tutum sergileyen insanlardaki gibi, Kuzey Kore liderinindurumunun açıklamasının bu olabileceği görüşünde...

        Steroidler, insanları huzursuz, kısmen agresif ve deliliğe meyledebileceği söyleniyor. Doktorlargut hastalığını ise, parmakların ucunda duran bir bıçak gibi tanımıyorlar.

        REKLAM

        İngiliz basınında yer alan haberlerde, “Kaçık lider İsviçre’deki öğrencilik yıllarında peynire aşık oldu ve şimdi de halkı açlıktan ölürken o kendisi için peynir ithal ediyor” dedi. Daha önce de, Kim Jon-un'un bir gecede 10 şişe şarap içtiği yazılmıştı.

        Peynir ve kırmızı şarap gut hastalığının en önemli sebeplerinden biri ve bunun Kim Jong-un'u 3. Dünya Savaşı’nın eşiğine getiren tepkilerinin sebebiolabileceği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ