Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek'ten Tudor açıklaması - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray E-Spor takımının faaliyetleri 1905 GSYİAD'a (Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği) devredildi.

        Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen devir işleminin imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk katıldı.

        Törende konuşan Özbek, sarı-kırmızılı kulübün, dijital dünyada büyük bir yer tutan E-Spor mecrasına 2016 yılında giriş yaptığını belirterek, "Bildiğiniz gibi E-Spor, bir strateji oyunu. Statlarda on binlerin, ekran başında da milyonların takip ettiği, çağımızın çok önemli bir strateji oyunu. Bugün itibarıyla Galatasaray'ın E-Spor'daki faaliyetlerini daha yukarıya çekmek için 1905 GSYİAD ile ortaklaşa bir çalışma içine girdik. Her zaman Galatasaray'ın ve projelerinin yanında olan 1905 GSYİAD'a teşekkürlerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

        Metin Öztürk de her zaman Galatasaray'a hizmet etmeyi amaçladıklarını dile getirerek, "Sadece Türkiye'de günde 4 milyon kişi E-Spor'da oynuyor. Bunlar strateji oyunları. Artık bilgisayarlar buna göre üretiliyor. E-Spor, bugün basketbol ve voleybolun önüne geçmiş durumda. Galatasaray elbette bunun içinde yer alacak. Başkanımıza bize güvenleri için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Galatasaray markasını E-Spor'da ileriye taşıyacağız." diye konuştu.

        Dursun Özbek toplantıda futbol takımı ve teknik direktör Igor Tudor'la da ilgili konuştu. Özbek'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

        "Türkiye'de teknik direktörünün ne zaman geleceği, ne zaman gideceği en çok konuşulan kulüp Galatasaray'dır herhalde. Haftalarca antrenörü eleştirilen, ne zaman gideceği konuşulan başka bir takım yok. Değerlendirmeyi taraftarımıza bırakıyorum."

        "Lig liderinin hocasının haftalarca 'Ne zaman gitti, ne zaman geldi' diye tartışılmasının iyi niyetli bulmuyorum."

        "Igor Tudor'dan daha fazla eleştirilen başka bir hoca yok. Bunların amacı nedir? Basın mensupları olarak bunu biraz kendi aranızda tartışın.Bu tartışmaların takımımızın performansının düşürmesine izin vermeyeceğim. Hocamızla yollarımızı ayırmak gibi bir planımız yok."

        REKLAM

        "Galatasaray şampiyonluğa koşuyor. Tudor tartışmalarının takıma zarar vermesine izin vermem. Taraftarımız yanımızda, onlara teşekkür ediyorum. Son maça 40 bine yakın taraftar geldi."

        "Sofiane Feghouli için ne yapalım? Hukuk yoluyla itiraz ettik. Edilmedi gibi bir yorum olamaz. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübüdür. Biz sadece Feghouli için itirazımızı yaptık, TFF böyle bir karar verdi. Kaale almamak gibi bir durum yok."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ