Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce D100 karayolunda meydana gelen kazada ani fren yapınca kupada sıkışan tırın sürücüsü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

        Kaza, D100 karayolu Öztürkler Kavşağı'nda meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Ramazan T. idaresindeki 81 KB 133 plakalı tır, iddiaya göre önüne bir anda kıran otomobile çarpmamak için ani fren yaptı. Kazada tırın dorsesinde bulunan borular ön tarafa kayarak kupayı sıkıştırdı. Bu sırada tırın sürücüsü Ramazan T. kupa içinde mahsur kaldı. Sürücü, kupadan çıkamayınca Düzce Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kupaya merdiven uzatarak sürücüyü sıkıştığı yerden kurtardı. Tır sürücüsü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler