Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent merkezinde Uyuşturucu ve Uyarıcı etkisi olan Sentetik Ecza satışı yaptığı tespit edilen 1 şahıs, Sentetik Ecza aldığı tespit edilen 2 şahıs yakalandı.

        Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada; il merkezinde Uyuşturucu ve Uyarıcı etkisi olan Sentetik Ecza satışı yaptığı tespit edilen 1 şahıs yapılan operasyon neticesinde yakalandı. Uyuşturucu ve Uyarıcı etkisi olan Sentetik Ecza satışı yapan şüpheli 1 şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince Tutuklanarak Cezaevine teslim edildi. Soruşturma kapsamında tutuklanan şahıstan Sentetik Ecza aldığı tespit edilen 2 şahıs hakkında da ayrıca uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler