Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü kendisine ziyarete gelen herkesi güler yüzü ve samimiyeti ile kendine hayran bırakıyor.

        65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kendisini ziyaret etmek isteyen herkese özel ilgi gösteriyor. Başkanlık makamında ziyaretleri kabul eden Başkan Özlü son olarak Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim ve Uygulama İş Okulu öğrencileri, Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi Sanayiciler Grubu Üyeleri, Sege Marka Patent Danışmanlığı temsilcileri ile buluştu. Makamında ağırladığı misafirleri ile samimi bir diyalog kuran Başkan Özlü, ziyaretçilerine duyduğu saygıya vurgu yaparak “her birinin şahsıma gösterdiği ilgiye layık olmaya çalışıyoruz. Gönüllere girmek için geldiğimizi söyledik. Bu amaçla tüm vatandaşlarımıza ifade etmek isterim ki herkese kapımız ardına kadar açık. İlk olarak Özel Eğitim okulu öğrencilerini ağırladık. Engelli olmak hayata karışmak, bir şeyler ortaya çıkarmak için engel değil. Bizler onlara hayatın her alanında destek olmalıyız, onların azmi takdire şayan. Her birine başarılar diliyorum. Gümüşova sanayiciler grubu üyeleri ile de üretim, geliştirme ve OSB’nin işleyişi hakkında bilgiler aktardı. Düzcemizin her bölgesinden arkadaşların ihtiyaç ve talepleri ile ilgileniyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler