Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe, sabah antrenmanında top kapma ve pas çalışması yaptı, hücum varyasyonlarıyla çalışmayı tamamladı. Sarı-lacivertli futbolcular ardından değişen oyun kurallarına ilişkin seminere katıldı.

        Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan sarı-lacivertli ekip, Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde saat 10.30'da günün ilk antrenmanını yaptı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Ardından iki gruba ayrılan Fenerbahçeli futbolcular, top kapma ve pas çalışması yaptı. Çalışma, hücum varyasyonlarıyla sona erdi.

        U19 Takımı da çalışmasını koordineli olarak gerçekleştirdi. Fenerbahçe, akşam saatlerinde günün ikinci çalışmasını yapacak.

        HAKEM SEMİNERİNE KATILDILAR

        Sarı-lacivertli oyuncular, sabah antrenmanının ardından Merkez Hakem Kurulu Hakem İşleri Müdürü ve VAR Direktörü Barış Şimşek tarafından 2019-20 sezonunda değişen oyun kurallarına ilişkin verilen simenere katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler