Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce’de kar yağışının en yoğun yaşandığı Kaynaşlı ilçesinde Belediye Başkanı Birol Şahin, kar kürüme ve tuzlama çalışmaları yapan ekibi unutmadı çalışırken onarı ziyaret etti tatlı ikram etti.

        Kar yağışı yurdun büyük bir bölümünde etkili oluyor. Düzce’de aralıklarla iki gündür yağan ve etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kürüme ve tuzlama çalışmaları sürüyor. Düzce’de de kar yağışının en etkili olan bölgesi olan Kaynaşlı’da ekipler aralıksız çalışıyor. Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’de kar yağışı nedeniyle ilçede cadde ve sokakları kartan temizleyip tuzlama çalışması yapan ekipleri ziyaret etti. Başkan Şahin çalışan ekibe elleri ile tatlı ikramında bulundu ve yoğun mesai harcayan ekiplere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler