Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce’de öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 70 yaşındaki şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Kaza; öğle saatlerinde Düzce’nin Darıcı Mahallesi 5713 Bulvar üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; kent merkezinden yeni otogar istikametine gitmekte olan Yiğitcan M. idaresindeki 81 AE 014 plakalı otomobil, yol kenarında ilerleyen Mücahit D.'nin (70) kullandığı bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaşlı adam, bisikletinden fırlayarak aracın ön camına düştü. Daha sonra yere savrulan yaşlı adam yerde kaldı. Ağır yaralanan 70 yaşındaki Mücahit D. ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Mücahit D. Kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler