Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koronavirüs görünümlü 'evinizde kalın' çağrısı

        DÜZCE?de amatör olarak tiyatro oyunlarına rol alan Özcan Yetgin, 27 Mart Tiyatro Günü nedeniyle kendine koronavirüs görünümü vererek, vatandaşlara evinizde kalın çağrısı yaptı. 

        Düzceli amatör tiyatrocu Özcan Yetgin, taktığı maske ile kendisine koronavirüs görünümü vererek sokağa çıkıp vatandaşlara evde kalın çağrısı yaptı. Özcan Yetgin, ?Ben Covid-19 evde kalın kendinize bulaştırmayınö yazılı kartonla sokakta gezdi. Özcan Yetgin vatandaşların evde kalmasını isteyerek, ?Amatör tiyatrocuyum. Ancak koronavirüs nedeniyle tiyatro ve sinema sahneleri kapalı olduğu için biz tiyatro gününü sinema ve tiyatro sahnesinde kutlayamadık. Bende koronavirüs kılığına girerek hem farkındalık oluşturmak hem de tiyatro gününü kutlamak için sokağa indim. Tek çaremiz bugünlerde vatandaşların evinde kalarak alınan önlemlere destek olmasıdırö dedi. DHA-Genel Türkiye-Düzce

        2020-03-27 16:13:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler