Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce’de yaşanan su sıkıntısına Düzce Belediyesi’nden beklenen hamle geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu yaptığı açıklama ile yeni su kaynağında su alınmaya başlandığını ve ilave ek depo ile birlikte su seviyesinin ilerleyen günlerde beklenen seviyeye ulaşacağını duyurdu.

        Düzce’de son günlerde yaşanan susuzluk sorununa belediyeden çözüm geldi. Su depolarının yeterli seviyeye ulaşamaması nedeniyle yaşanılan su sıkıntısının ilerleyen günlerde son bulacağı haberini Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu verdi. Başkan Yardımcısı Kasapoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Düzce’de yaşanan su sıkıntısı depoların yeterli debiye ulaşamamasıydı. Belediye olarak ilave depo desteğini de tamamladık. Şu anda tüm depolarımıza yeni su kaynağından su almaya başladık ve depoları yeterli seviyeye ulaştırmak için dolum çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın evlerine 12 gün içerisinde tazyikli su gelmeye başlayacaktır.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler