Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Özel Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi, 20202021 Eğitim öğretim yılı öncesinde öğretmenler ile sosyal mesafeli toplantı gerçekleştirildi.

        Korona virüs salgını sonrasında okulların tatil edilmesi ile öğrencilere uzaktan eğitim veren Düzce Özel Uğur Fen ve Anadolu Lisesi, 20202021 eğitim öğretim dönemi öncesinde öğretmenler ile bir araya gelerek sosyal mesafeli toplantı gerçekleştirdi. Özel Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi Kurucusu Gökhan Sarıgül, öğretmenler ile yapılan toplantıda pandemi süreci yönetimi ve kuralları, zümre toplantıları, öğrencilerin daha verimli ve sağlıklı bir yıl geçirmesi konuları üzerine toplantı yaptıklarını dile getirdi. Sarıgül: “ Uğurlu kadronun başarılı bir şekilde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak bir toplantı gerçekleştirdik. Öğretmenlerimize 20202021 eğitim döneminde içinde yapılacak çalışmaları görüştük. Güzel bir eğitim öğretim dönemi geçirmek için ön görüşmelerimizi yaptık” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler