Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BABASININ YANINA DEFNEDİLDİ

        Suriye´nin El Bab bölgesinde hain saldırı sonucu şehit olan Kızılay çalışanı Mehmet Arif Kıdıman için Düzce Merkez Büyük Camii´nde tören düzenlendi. Cenaze törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Selim Dağlı, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Düzce Valisi Cevdet Atay, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Kızılay çalışanları, ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze töreni sırasında üzüntü yaşayan anne Emine Kıdıman, ağabeyi Ali Kıdıman, ablası Işıl Kıdıman Sevindik ve kardeşi Mardin'de Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Soner Kıdıman'ı yakınları teskin etti.

        Şehidin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından omuzlarda cenaze aracına taşındı. Şehidin cenazesi daha sonra Düzce Şehir Mezarlığı´nda babası Mehmet Kıdıman´ın kabrinin yanında toprağa verildi.

        DHA-Genel Türkiye-Düzce / Merkez Murat KÜÇÜK-Tezcan SOLMAZ

        2020-09-15 11:55:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler