Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce kent merkezi Küçüksu köprüsü mevkiinde meydana gelen kazada hafif ticari araç ile elektrikli bisiklet çarpıştı. 2 kişinin yaralandığı kaza ise saniye saniye görüntülendi.

        Trafik kazası Cedidiye Mahallesi Celal Kasapoğlu Caddesi Küçüksu köprüsü mevkiinde akşam saatlerinde meydana geldi. Bülent A. yönetimindeki Dacia marka 54 FM 153 plakalı hafif ticari araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Saffan Sadeddin idaresindeki elektrikli bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle elektrikli bisiklet sürücüsü Saffan Saddedin ve arkasında yolcu olarak bulunan Raşid Seyyid Racih savrularak asfalt zemine düştüler. Yaralanan iki yabancı uyruklu şahıs sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatılırken kaza anı an saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler