Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış uyarısının ardından Düzce’nin Kaynaşlı ilçesine metrekareye 50,8 kilogram yağış düştü.

        Yurt genelinde yapılan yağış uyarısının ardından, en çok yağış düşen şehirler belli oldu. Buna göre Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde akşam saatlerinden sabah saatlerine kadar etkili olan sağanak, yer yer taşmalara neden oldu.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü gerçekleşen toplam yağışlar istatistiklerinden alınan bilgilere göre etkili olan sağanak yağışın en çok düştüğü şehir Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi oldu. İlçede metrekareye 50,8 kilogramlık yağış düşmesi yurt genelinde en çok yağışın düştüğü şehir oldu. Kaynaşlı’yı, 46,1 kilogram ile Yalova’nın Termal bölgesi ve Yalova merkez ilçesi takip etti. Listenin dördüncü sırasında Bursa Orhangazi 41,3 kilogram ile gelirken, Bursa Mustafakemalpaşa’ya 40,4 kilogram yağış düştü. Denizli, Eskişehir, Edirne, Bolu ve Afyonkarahisar’da en çok yağış alan şehirlerarasında yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler