Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köyünün üç mahallesinde bulunan camilerde görev yaparken emekli olan imamlara sürpriz hazırlayan Düzce’nin Yenitaşköprü Köyü Muhtarı Hüseyin Gür, düzenlediği törenle plaket verdi.

        Düzcenin Yenitaşköprü köyü’nün 3 mahallesinde bulunan camilerde görev yapan imamlar İrfan Acar, Mehmet Kılıçarslan ve İbrahim Keser aynı zamanda emekliliklerini isteyerek, aktif memuriyetlerini sonlandırdılar. Uzun yıllar Yenitaşköprü Köyü’nde görev yapan imamlara ahde vefasını göstermek isteyen köy muhtarı Hüseyin Gür’de imamlar için köylüler ile birlikte sürpriz hazırlayarak plaket töreni yaptı. İmamların duygulandığı törende hazırlanan plaketleri takdim eden Hüseyin Gür, imamlara çeyrek asırı aşkın süredir köyünde yaptıkları hizmetler için teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler