Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Kamyon ve Tır Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek Düzce hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

        Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü bir yandan şehirde yapılan yatırımları ve çalışmaları incelerken, bir yandan da ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, beraberinde AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte Düzce Kamyon ve Tır Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz'ı ve kamyoncu esnafını ziyaret ederek Düzce’de yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca şoförlerimizin yaşadığı sorunlar ve talepleriyle alakalı istişarelerde bulunulurken, kooperatifi faaliyetleri, lojistik sektörünün can suyu olan ulaştırma alanındaki hedefleri konuşuldu.

        Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz, “65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti Düzce İl başkanı Mustafa Keskin’e yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler