Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce’de yeni açılan Açı Eğitim Kurumları, erken kayıt zamanı ile 20212022 eğitim öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulundu.

        Türkiye’nin bir çok şehrinde bulunan Açı Eğitim Kurumları, Düzce’de de faaliyetlerine başladı. Atatürk Bulvarı Çoban kavşağında hizmete açılan Açı Eğitim Kurumları, 20212022 eğitim öğretim yılında öğrencilere eğitim vermeye başlayacak. Erken kayıt indirimleri yaparak Düzcelileri velilere çağrı yapan Açı Eğitim kurumları, tecrübeli kadro ve rehberlik servisi ile yeni döneme hazır. Düzce’nin eğitimde başarı çıtasını arttırmak için Düzce’ye Açı Eğitim Kurumlarını getiren Tamer Erdinç, “ Şehrimize hayırlı olsun. Atatürk Bulvarı Çoban Kavşağında hizmete açıldık. Sınıflarımız, etüt alanlarımızı hazırladık. Öğrencilerimiz için tüm planlamaları yaptık. Erken kayıt dönemimizi başlattık. 20212022 eğitim öğretim döneminde çocuklarını Açı eğitim kurumlarına göndermek isteyen velilerimizi okulumuza bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler