Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunlar Derneği'nin yeni başkanı Süleyman Beyaz, ilk ziyaretini Düzce Borsa İstanbul TEML Okul Müdürü Osman Kutlu’ya yaptı.

        Süleyman Beyaz, geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongre ile Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunlar Derneği’ne başkan olarak seçilmişti. Derneğin başkanlığına seçilen Beyaz ve yeni yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Düzce Borsa İstanbul Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne yaptı. Okul Müdürü Osman Kutlu ile bir süre sohbet eden Beyaz, öğrencileri meslek lisesini seçmeye davet etti. Süleyman Beyaz, "Orta öğrenimlerini tamamlayan öğrencilerimize, bilim, teknoloji ve sektör dinamikleri çerçevesinde üst düzey beceriler geliştirmelerine yardımcı olmayı hedefleyen okulumuza davet ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler