Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Üniversitesi (DÜ) Sağlık, Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından işletilen yarı olimpik yüzme havuzu Covid19 salgını önlemleri kapsamında, 13 Temmuz 2021 tarihinden itibaren havuz özlemi çekenlerin kullanımına açılıyor.

        Dünya’yı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid19 salgını tedbirleri kapsamında uzun bir süreliğine kapalı tutulan Düzce Üniversitesi Yüzme Havuzu’nda Sağlık Bakanlığı’nın havuzlar için belirlediği genel önlem kuralları titizlikle uygulanarak, üniversite personeline, misafirlere, öğrencilere ve sivil vatandaşlara açık hale getirildi. 30 kişilik seanslarla; temiz, sağlıklı ortamda pazar ve pazartesi günleri hariç, 10.45–19.45 saatleri arasında genel, erkek ve kadın seanslarında randevuların açıldığı bildirildi.

        Düzce Üniversitesi Spor Tesisleri bölgesinde; Yarı Olimpik Yüzme Havuzu dışında kapalı spor salonu, açık basketbol sahası, çok amaçlı futbol sahası, kapalı tenis kortları ile kiracı tarafından işletilen kapalı halı saha ve fitness salonu sporseverlere hizmet veriyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler