Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce’de nesli tehlikede ve baskı altında olan türlerin desteklenmesi, farklı nedenlerle zarar gören su ürünleri stoklarının takviyesi amacıyla göl ve göletlere 70 bin adet yavru sazan balığı salındı.

        Tarım ve Orman Bakanlığı Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından il sınırları dahilinde balıklandırılmasına ihtiyaç duyulan göl ve göletlere balık bırakıldı.

        Edirne Su Ürünleri Üretim İstasyonu Müdürlüğünden temin edilerek getirilen toplam 70 bin adet yavru sazan balığı Çamlıpınar, Kurugöl, Topuk ve Torkul Göletine ekipler tarafından bırakıldı.

        İl Tarım ve Orman Müdürü Necdet ÇİÇEK; su ürünleri stoklarını arttırmak amacıyla Bakanlığımızca yürütülen balıklandırma programı kapsamında müdürlüğümüzce her yıl ihtiyaç duyulan göl ve göletlere balıklandırma çalışmaları devam edeceğini ve sürdürülebilir bir balık popülasyonu için bırakılan bu yavruların korunup en az bir kez yavru vermesine imkân tanınması gerektiğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler