Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, okullara yönelik bünyesinde başlattığı etkinlikleri sürdürüyor. Öğrencileri sanatsal etkinliklere yönlendiren Çocuk kulübü, miniklerin tarihimizi de eğlenerek öğrenmesine aracılık ediyor.

        Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin vizyonunu değiştirme yönünde attığı adımların yanı sıra gerek sportif gerekse de eğitici sanat manasında da şehre vizyon katacak çalışmaların önünü açıyor. Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü aracılığı ile çocuk ve gençleri sanat ve tarihle buluşturmak için önemli adımlar atıyor. ‘Sanat Şehri Düzce’ çalışmalarını farklı bir perspektif üzerinden tüm Düzce’ye yaymak ve küçük yaştan başlayarak eğitmek amacıyla çalışmalarına hız veren Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, bünyesinde gerçekleştirdiği rutin çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

        Bahçeköy İlköğretim Okulunu ağırladılar

        Atölye eğitimlerinin yanında yaz döneminde telafi eğitimlerine katılan öğrencileri de unutmayan ve etkinliklerine dahil eden kulüp, yeni eğitimöğretim dönemiyle birlikte çalışmalarını arttırdı. Bu kapsamda kulübün son misafirleri Bahçeköy İlköğretim Okulu öğrencileri oldu. Minik öğrencileri çatısı altında ağırlayan Çocuk Kulübü, ilk olarak sinema şenliği ile keyifli anlar geçirmelerini sağladıkları çocukları daha sonra ise tarihle buluşturdu. Konuralp bölgesinde bulunan Antik Tiyatroyu ziyaret eden öğrenciler, meraklı gözlerle yapılan çalışmaları izledi. Minikler, tarihi M.Ö. 3. Yüzyıla dayanan bölgeye yönelik kendilerine verilen bilgileri de hayranlıkla dinledi.

        Ziyaretin sonunda öğrenciler hep birlikte balon uçurarak, Çocuk Kulübü tarafından kendileri için hazırlanan sanat ve tarihle dolu bir günü keyifle tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler