Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        –Arife günü başlayan ve Bayram boyunca şehir mezarlığında Kur'anı Kerim okunuyor. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de ziyaretçiler ile birlikte ahirete irtihal etmişlere dua okudu.

        Düzce Belediyesi şehir genelindeki mezarlıkları haftalar öncesi bakıma alarak Ramazan Bayramı öncesi ziyaretçilere hazır hale getirmişti. Mezarlığı arefe gününe hazırlayan Düzce Belediyesi her arefe günü olduğu gibi Kur'anı Kerim tilaveti okuttu. Arefe günü öğle namazının ardından başlayan programa mezarlık ziyareti yapan vatandaşlar da katılım sağladı. Şehir mezarlığını ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ziyaretçiler ile birlikte dua okuyarak mezarlıkta yapılan çalışmaları inceledi. Düzce Belediyesinin düzenlediği mevlid programı ile vatandaşlar, hem okunan Kur'anı Kerim tilavetini hem de Mevlidi dinlerken bir taraftan da yakınlarının mezarı başında dua etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler