Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem E devlet maddi yardım başvurusu nasıl yapılır? Açık Kapı başvuruları 2020! Kimler başvurabilir?
        1

        E DEVLET AÇIK KAPI BAŞVURUSU

        E devlet maddi yardım başvurusu adı Açık Kapı sistemidir. Vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulmuştur. Açık Kapı hizmeti için yapılan duyuru da " Elektronik olarak ya da valilik ve kaymakamlıklarda bulunan Açık Kapı birimlerine yazılı olarak taleplerinizi iletebilirsiniz. Yapılan başvuruların süreç ve sonuç bilgileri kısa mesaj ile tarafınıza bildirilecektir. " denildi. İçişleri Bakanlığına bağlı bu sistem E-Devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor. Açık Kapı Başvurusu ve Başvuru Takibi için gerekli detayları size anlatacağız.

        >>HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ>>

        2

        E devlet maddi yardım başvurusu yapmak için önce e-Devlet şifreniz olması gerek. T.C. kimlik numaranız ve E devlet şifreniz ile aşağıdaki E-Devlet Giriş bağlantısına tıklayarak sisteme giriş yapmalısınız.

        E-DEVLET GİRİŞ

        3

        Ardından https://www.turkiye.gov.tr/icisleri-acik-kapi-basvurusu-ve-takibi

        bu linke tıklayrak başvuru da bulunabilirsiniz. Unutmayın ki yardıma muhtaç aileler bu yardımdan faydalanacaklar. Gerekli araştırma İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak.

        4

        Son günlerde yaşanan yoğunluk ve teknik çalışma nedeniyle "Yapılan teknik bir çalışma nedeniyle şu an hizmet sunulamamaktadır." uyarısı vermektedir." Bu uyarı sizle alakalı bir durum değildir. Bir süre sonra tekrar buradan deneyebilirsiniz.

        5

        Başvuru yapanlar başvuru sonucunu yine aynı bu şekilde giriş yaparak başvurusunu sorgulayabilirler.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ