Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim E Okul not girişi kapandı mı, ne zaman kapanacak? MEB E Okul VBS öğretmen girişi ile yazılı sınav not giriş sayfası ne zaman, hangi gün ve saat kaçta bitiyor?
        1

        MEB tarafından geliştirilen e-Okul sistemi sayesinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri takdir teşekkür hesaplamalarına, sene içinde girdikleri sınavlardan kaç puan aldıklarını, devamsızlık bilgilerini ve daha pek çok bilgiye karnelerini eline almadan önce ulaşabiliyor. Milyonlarca öğrenci için 24 Ocak Pazartesi günü 2021-2022 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatili başlamış olacak. 21 Ocak Cuma günü 1. dönem karnesini alacak öğrenciler e-Okul not girişi ne zaman kapanacak, MEB E Okul VBS öğretmen girişi ve yazılı not giriş sayfası ne zaman, saat kaçta kapanır sorularının cevaplarını araştırmaya başladı. İşte e-Okul not girişinin kapanacağı tarihe dair merak edilenler...

        2

        E OKUL NE ZAMAN KAPANACAK, NOT GİRİŞİ KAPANDI MI?

        Öğrenciler yarıyıl karnelerini 21 Ocak Cuma günü alacak ve 2021-2022 sömestr tatili 24 Ocak Pazartesi itibarıyla baişayacak. e-Okul sistemine not girişleri sınav sonuçlarının açıklanmasıyla başladı ve şu an devam ediyor. Sistem, karnelerin verilmesinden bir kaç gün önce kapanıyor.

        TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

        4

        E OKUL VBS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

        E-Okul VBS'ye giriş yapmak için ilk önce "e-okul.meb.gov.tr" adresine giriş yapmanız ve ardından karşınıza çıkan ekrana sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekiyor. Bu bilgiler doğru girildiğinde sistem size ikinci bölümü açıyor. Bu bölümde ise öğrencinin kimlik bilgileri veya eğitim bilgileri istenmektedir. Nüfusa kayıtlı olduğu il, okuduğu sınıf gibi... Son olarak karşınıza çıkacak olan öğrencinin fotoğrafını doğru seçtikten sonra sistem kullanıma açılmaktadır. Tüm bu adımları eksiksiz yaptığınız takdirde, sisteme giriş yapabilir ve öğrencinin tüm not bilgileri, sınav tarihleri ve devamsızlık tarihlerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca sistemde öğrencinin okuduğu kitaplar, yazılı ortalamaları ve daha birçok bilgiye ulaşmak mümkün.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ