Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Ebrar Karakurt'u kimse durduramıyor! İkinci kez yaptı yapacağını! - Spor haberleri - Voleybol Haberleri
        1

        Dünya Şampiyonası'nda Filenin Sultanlar ile öne çıkan isimlerden olan Ebrar Karakurt, İtalya'da fırtınalar estiriyor. Sezona bomba gibi başlayan yetenekli sporcu, ikinci maçın en dikkat çeken ismi olmayı yine başardı.

        2

        TÜRKİYE FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİ

        FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde beklenen Türkiye - ABD maçı ne yazık ki istenilen sonuçla bitmedi. 3-0 mağlup olan takımımız, ABD'yi mağlup edebilseydi tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonası'nda yarı finale çıkacaktı.

        3

        SIRALAMA OLDUKÇA RİSKLİ

        ABD ile galibiyeti yakalayamayan Filenin Sultanları, 8 puan kaybederek 7. sıranın sahibi oldu. Bu kapsamda Olimpiyat Elemeleri'nde olacağımız torba risk taşıyor. 4. torbadan dahil olacağı tahmin edilen takımımızın rakipleri zorlu olacak.

        4

        FIRTINA GİBİ ESİYOR!

        Ebrar Karakurt'un transfer olduğu Novara, İtalya Ligi'nde sezonun ilk maçında Macerata'ya set bile vermeden galibiyetin sahibi oldu. Ebrar Karakurt bu maç içerisinde 18 sayının sahibi olurken 46 hücum, 5 ace, 1 blok gerçekleştirdi.

        5

        ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

        Ebrar Karakurt, İtalya Ligi’nin 2022/2023 sezonuna MVP seçilerek başladı.

        6

        İKİNCİ MAÇ OYNANDI!

        Igor Gorgonzola Novara, ligdeki ikinci maçında Wash4green Pinerolo ile mücadele etti. Bu maçtanda galibiyetle ayrılan takımda Ebrar 34 sayı kaydederken, 3 ace ve 1 blok gerçekleştirdi.