Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ece Erken ev sahibine isyan etti: Koronavirüs var, kimse çalışmıyor!
        1

        Son dönemde Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı olaylı ilişkiyle gündemden düşmeyen Ece Erken, kirayı isteyen ev sahibine isyan etti.

        2

        Erken, "Bu ayın kirası henüz yatmamış, onunla ilgili ne durumdayız diye sormak istedim" diyen ev sahibine, şu yanıtı verdi:

        3

        Selamlar, ben de kiracımdan gelince yolluyorum. Belki 1 aya çıkacağız. Kendi evime geçeceğim. Aidat 3600 TL artı 12.500 TL, bu paraya villada kalırdım. Koronavirüs ve esktra aidat artışı... Anlaşılmayacak bir durum yok, kimse çalışmıyor.

        4

        "UTANDIM, SÖYLEMEDİM"

        Konuşmanın ekran görüntüsünü de yayınlayan Erken, paylaşımına şu notu düştü:

        Hocam herkes evde kalıyor, çalışmıyor. Ben de alacağım kiraları alamıyorken, ev sahibim bana bu mesajı atıyorsa ne yapacağız? Benim 3 evim var, 2'sinden bu ay kira gelmedi. Utandım, söylemedim.

        5

        "TABİİ Kİ ÖDEYECEĞİM"

        Ece Erken, yaptığı paylaşımın ardından gelen tepkilere ise şu sözlerle yanıt verdi:

        Sizce ben ödemez miyim? Tabii ki ödeyeceğim, durumum var. Ya durumu olmayıp, bu baskıyı yiyenler? Hep kendinizi düşünmeyin olur mu? Bu attığım tweet herkese!

        6

        Daha sonra konuyla ilgili açıklama yapan Ece Erken, şu ifadeleri kullandı:

        Kiramı 2 gün gecikmeli olarak yatırdım. Ödediğim paraya takılanlar; kendi evlerimi kiraya verip, daha büyük eve geçmem, küçük yaştan beri ekranda olup, yatırım yapmam hayat şartlarımı kolaylaştırdı o kadar.

        7

        Dikkat çekmek istediğim konu; bu dönemde ev sahiplerimizin hassas olmasıydı. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki; hepimizin birbirine anlayışlı olması lazım.

        8

        Sadece dikkat çekmek istedim. Ben ödeyebilecek durumdayım, ya gerçekten zor durumda olanlar? Dün anlayan anladı beni. Anlamayan da umurumda değil açıkçası. Sağlıkla kalın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ