Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez evlendi! Ece Seçkin'in gelinliği olay oldu - Magazin haberleri
        1

        Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini sonunda gerçekleştirdi. Çift, Beykoz'daki bir mekanda hayatlarını birleştirdi.

        İkilinin nikah şahitliklerini Seçkin'in yakın arkadaşları Danla Biliç ve Derya Uluğ ile birlikte sunucu Esra Erol Özbir, Ozan Doğulu ve Çağrı Terlemez'in yakın dostu Alper Toyoğlu yaptı.

        2

        Seçkin ve Terlemez'in düğününe ünlü isimler katıldı. Ozan Doğulu, Enis Arıkan, Derya Uluğ, İrem Derici, Esra Erol, Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çifti, Danla Bilic ve Merve Özbey, yakın dostlarını bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

        3

        GELİNLİKLERİNİ HEDİYE EDECEK

        Daha önce yaptığı açıklamada gelinliklerini hayranlarına hediye edeceğini söyleyen Seçkin, iki farklı gelinlik giydi.

        4

        "HAYATIMIN AŞKIYLA SONSUZLUĞA İMZA ATTIK"

        Ece Seçkin, düğün öncesi "Normal şartlarda kaosa ve kalabalığa alışığım. Çok rahat olurum diye düşünüyordum ama gerçekten bu heyecan hiçbir şeye benzemiyormuş. Çok mutluyum hayatımın aşkıyla sonsuzluğa imza attık. Bu duyguyu yaşamak isteyen herkese kısmet olur inşallah" sözleriyle duygularını dile getirdi.

        5

        "GELİNLİKLERİM BENİ YANSITIYOR"

        Ece Seçkin, gelinlikleriyle ilgili, "Öncelikle düğünümde bu kadar güzel gelinlikler giydiğim için çok şanslıyım. Gelinliklerin hepsi beni yansıtıyor. Gelinliklerden biri için çok sıra dışı diyebilirim. Diğer gelinliklerimde ise daha prenses bir Ece Seçkin var. Özellikle sıra dışı olarak tanımladığım gelinliğim, alışık olduğunuz çılgın ve şaşırtıcı Ece'yi yansıtıyor" dedi.

        6

        Ünlü çiftin nikah davetiyesi de sosyal medyada paylaşıldı.

        7

        DÜĞÜNDE AŞKINI İLAN ETTİ

        Gülden Mutlu, düğüne sevgilisiyle birlikte katıldı. Yönetmen İzzet Başlak ile iki yıldır beraber olduğu öğrenilen ünlü şarkıcı, Instagram paylaşımlarıyla aşkı belgeledi.

        8

        "AYNI MUHABBETİ YAPMAKTAN SIKILDIM"

        Geceye katılan isimlerden İrem Derici, "Ece ile biz aynı dönemde çıktık müzik piyasasına. Ece'yi everdik. Ben bir kere evrildim, yeter artık." ifadelerini kullandı. Özel hayatıyla ilgili konuşmaktan kaçınan Derici, "Ben aynı muhabbeti yapmaktan sıkıldım. "diyerek, konuyu kapattı.

        9

        DERYA'DAN "EVLİLİK" GÖNDERMESİ

        Ece Seçkin'in nikah şahitleri Merve Özbey, Derya Uluğ ve Danla Bilic de gazetecilerin sorularına yanıt verdi. "Uzun zamandır bu anı bekliyorduk." diyen Uluğ, "İnşallah bizim de düğünümüz önümüzdeki yaza olabilir. Önce bir teklifi alalım da, bakarız..." diyerek, sevgilisi Asil Gök'e gönderme yaptı.

        10

        2018 YILINDA NİŞANLANMIŞLARDI

        Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez, 2018 yılında evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Seçkin ile Terlemez, aile yakınları ve dostlarının katıldığı sade bir törenle nişan yüzüklerini takmıştı.

        11

        Kız isteme ve nişan töreninin bir arada yapıldığı geceden kareler, sosyal medyada paylaşılmıştı.

        12

        EVLİLİK TEKLİFİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

        Üç yıl önce tatil için sevgilisiyle birlikte Güney Afrika'ya giden Ece Seçkin, Çağrı Terlemez'in kendisine bir kabilenin ortasında yaptığı evlilik teklifiyle adeta havalara uçmuştu.

        Ünlü şarkıcı duygularını şu sözlerle dile getirmişti: "Sanıyorum ki dünyanın en çılgın evlenme tekliflerinden biriydi bu ve ayaklarımın yerle temasını altüst etti… Sonsuzluğa gitmesini hayal ettiğim tereddütsüz bir 'evet' çıktı ağzımdan! Bütün bu sürpriz ve yaşadığım heyecan sanki rüya gibiydi. Ne hissettiğimi anlatmama bence gerek yok, gözlerimden belli olmuş zaten ve tekrar seninle çıktığımız bu yolculuğa, gerçek aşka, saf sevgiye ve sana… Bir an bile düşünmeden EVET!"

        16
        17

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ