Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eda Ece: Bu huyumu biraz yaşlı buluyorum - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Eda Ece, Aslı Şen'in YouTube kanalındaki programına konuk oldu. Bilinmeyenlerini anlatan Ece, hakkında merak edilenleri yanıtladı.

        2

        İşte Eda Ece'nin açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

        3

        İlkokuldan itibaren ben tiyatronun içindeydim. Ekran önü başka bir şey. Orada çıktığında ilk başta o acemlikleri atıp, özgüvenli bir halde işimi hakkıyla yapmam beni bu günlere getirdi.

        4

        Annem bizimle çok ilgili bir anneydi. Kadıncağız bizi bale, gitar, piyano her kursa getirdi. Getirmediği şey kalmamıştır. Benden geri dönüş alabildiği tek şey tiyatro oldu. Bir tek sürekliliğini sağladığım ve bırakmadığım tek şey tiyatro oldu.

        5

        Küçükken çok utangaç bir çocuk değildim. O yüzden hocalarım bana bir rolü vermekten çekinmezdi. Hep başrol, hep sahne önü... Utanma, arlanma olmayan bir çocuktum. Direkt çıkıp oynuyordum. Tam tersine, yaşım büyüdükçe biraz sansürlü olmaya başladım. Yeni yeni onlardan sıyrılıyorum. İçimden ne gelirse yapıyorum artık.

        6

        Benim İngilizcem çok iyidir ama Yıldız karakteri eğitimsiz ve İngilizcesi çok az. O yüzden bir sahnede İngilizce kelimeleri yanlış söylemem gerekiyordu. Hem eğlenceli hem de zor oldu benim için.

        7

        En az bilgim olan konu müziktir. Bu huyumu biraz yaşlı buluyorum. Arabada bile bir belgeseli bağlar dinlerim, her konuda bilgi almayı severim çünkü. Klasik müzik falan olunca kendimi daha dingin hissediyorum. Onun harici müzikle biraz mesafeliyim.

        8

        Boş zamanlarımda seyahate gitmeyi seviyorum. Seyahate gittiğim dönemleri özlüyorum. Uçakta olmayı da çok severim, hiç korkmam.

        9

        Biraz kilo verdim. Bende biraz stres, duygusal yeme durumu var. Ben bu işe başladığımda 52 kiloydum. Şu an 57-58 kilolardayım. O 5-6 kiloluk değişim benim her işimde başıma geldi. Hep işim olmadığında zayıflayıp, işlerle beraber kilo almaya başlıyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ