Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eda Taşpınar'dan olay fotoğraf! - Magazin haberleri
        1

        Eda Taşpınar (40), dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir yurt dışı planlarını askıya almıştı. Pandemi kurallarının gevşetilmesinin ardından önce New York'a ardından da Meksika'ya giden Taşpınar, Türkiye'ye döndü.

        2

        FOTOĞRAFTA ÇIPLAK MI?

        Paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen sosyetik güzel, Instagram'ı yine salladı. Deri koltuk üzerinde poz veren Taşpınar, paylaşımına, "Aşkı, binlerce arının kanımı bala çevirmesi gibi uğulduyor içimde" notunu düştü. Fotoğrafta çıplak olduğu iddia edilen ünlü ismin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

        3

        EVİNİN ÇATISINDA GÜNEŞLENDİ

        Taşpınar, geçtiğimiz yıl seyahat yasakları nedeniyle plajlara inemeyince, Rumeli Hisarı'ndaki evinin çatısında güneşlenmişti. Sosyetik güzel, onları da takipçileriyle paylaşmıştı.

        4

        EDA TAŞPINAR HAKKINDA

        Eda Taşpınar kimdir, 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çocukluğu Moda Deniz Kulübü’nde geçti. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami’ye yerleştiler. Boca Raton’da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye geldi ve Robert Kolej’inde eğitimine devam etti, son senesinde okuldan ayrıldı.

        5

        London College of Fashion’da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra’da Central School of St.Martins’de de moda eğitimi aldı. Okul bitince bir sene daha kalıp İstanbul’a döndü. Londra’da Central School of St.Martins’de okurken dünyaca ünlü birçok markada çalıştı. Tanınmış moda editörlerine asistanlık yaptı.

        6

        Türkiye’nin ilk Türk heykelcisi ve Atatürk’ün heykeltıraşı Kenan Yontunç, Eda Taşpınar’ın dedesidir.


        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ