Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 15 Temmuz Şehitleri’ni unutmadı. Aydın, 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Finali'nde karşılaşacak olan Orhan Okulu ve Şaban Yılmaz’a da başarılar diledi.

        657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivanlık için Orhan Okulu ve Şaban Yılmaz karşı karşıya gelecek. Bu zorlu güreş öncesinde Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, İHA’ya açıklamalarda bulundu. Final müsabakası öncesinde güreşçileri tebrik eden ve başarılar dileyen Musa Aydın, “Bugün 15 Temmuz Şehitlerimizi andığımız bir gün. Tarihi Kırkpınar Güreşleri’ne bu yıl 2 bin 208 güreşçi kayıt yaptırdı ve bu 657 yıllık tarihi olan güreşlerimizde rekordur. Orhan Okulu ve Şaban Yılmaz, başpehlivan olmak için mücadele edecekler. Ben iki güreşçimizin de 15 Temmuz Şehitleri’ne yakışan bir güreş izleteceklerine inanıyorum. Buradan 15 Temmuz Şehitlerimizi de saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler