Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma ve emniyetin yaptığı ortak operasyonda bir araç içerisinde 4 FETÖ şüphelisi yakalandı. Mahkemeye çıkarılan 4 şahıstan 3’ü tutuklandı.

        Edirne Merkeze bağlı Yenikadın köyünde, Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ve 2. Hudut Komutanlığı tarafından yapılan müşterek operasyonda 2. Derece Askeri Yasak Bölge içerisinde bulunan bir araç durduruldu. Araç içerisinde 4 FETÖ/PDY şüphelisi Türk şahısla araç sürücüsü N.Ö. isimli şahıs yakalandı. Araç içerisinde yakalanan şahısların E.D.D., N.B., M.K., A.K. isimli şüpheliler oldukları tespit edildi.

        Olayda kullanılan araç trafikten men edilerek Yedi Emin otoparkına teslim edildi. Cumhuriyet savcısının talimatı gözaltına alındıktan sonra adli makamlara sevk edilen N.Ö., E.D.D., M.K. tutuklandı. A.K. ise yurt dışına çıkış yasağı uygulanarak serbest bırakıldı. N.B. isimli şahsında İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler