Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Belediyesinin organizasyonuyla düzenlenen ve Edirnelilerin her yıl heyecanla beklediği Edirne 6. Kitap Fuarı’nda hafta sonu kültür şöleni yaşandı.

        Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyucuları yazarlarla bir araya getirmek için düzenlenen Edirne 6. Kitap Fuarı, Kipa Alışveriş Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. 62 seçkin yayınevi ve birbirinden değerli yazarların ağırlandığı kitap fuarına Edirneliler hafta sonu büyük ilgi gösterdi. Edirneliler, sevdikleri yazarlarla buluşma fırsatı bulurken; kitapların dünyasında keyifli anlar yaşadı.

        Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da Kitap Fuarı'nı eşi Esra Gürkan ile birlikte ziyaret etti. Yayınevlerini tek tek ziyaret eden Gürkan, yazarlarla da sohbet ederek, kitaplarını imzalattı. Kitap Fuarı'na düzenlenen söyleşiler de renk kattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler