Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE'nin Keşan ilçe Ticaret Borsası'ndan yapılan açıklamada, Edirne Hayvan Sağlık Zabıtası Komisyon kararı gereği Enez ve Meriç ilçelerindeki büyükbaşlarda salgın hastalık görüldüğünden, bu ilçelerden getirilecek hayvanların yarın kurulacak hayvan pazarına alınmayacağı bildirildi.

        Keşan Ticaret Borsası'ndan konuyla ilgili olarak 'önemli duyuru' başlığıyla yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Edirne Hayvan Sağlık Zabıtası Komisyon kararı gereği ilimiz Enez ve Meriç İlçelerinde Büyükbaş hayvanlarda salgın hastalık görüldüğünden Çarşamba günleri kurulan borsamız büyükbaş canlı hayvan pazarına Enez ve Meriç ilçelerinden gelecek hayvanlar pazara alınmayacaktır. Mağduriyet yaşamamanız için gerekli tedbirin alınmasını rica ederiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler