Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne’de 21 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinlikleri kapsamında, üniversite öğrencileri kentin sokak ve caddelerini karış karış temizledi.

        Edirne Saraçlar Caddesi Atatürk Anıtı önünde toplanan üniversite öğrencilerine, Edirne Belediyesi başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik etti. Sarı eldivenlerini takan katılımcılar, kentin en işlek caddesi olan Saraçlar'ı karış karış gezerek temizlik yaptı. 21 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinlikleri kapsamında, bir farkındalık oluşturmak istediklerini dile getiren üniversite öğrencileri, belirledikleri güzergahlarda gün boyu temizlik çalışması yapacaklarını belirtti.

        Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu da hem başkan yardımcıları hem de meclis üyeleri olarak 21 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinliklerinde üniversite öğrencilerinin yanında olduklarını belirterek, Edirneli vatandaşları çöp konusunda duyarlı ve hassas olmaya davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler