Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRKİYE Bisiklet Federasyonu tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Bisiklet Turu'na, 68 sporcunun katılımıyla Edirne'de start verildi.

        Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Fatih Sultan Mehmet Bisiklet Turu, Edirne'de tarihi Selimiye Camii yanından start verilmesiyle başladı. Türkiye Bisiklet Milli Takımı ile Fas, Azerbaycan, Kazakistan ve Sırbistan'dan toplam 68 sporcunun katıldığı turnuvada, yarışmacılar ilk gün 124, ikinci gün ise 130 kilometre pedal çevirecek.

        'HEDEFİMİZ OLİMPİYATLARA SPORCU GÖTÜRMEK'

        Bisiklet Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Utku Zorlutuna, amaçlarının, milli takım sporcularının derece yapıp Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılması olduğunu belirterek, "Bu yıl 2'ncisini düzenlediğimiz turnuvaya farklı ülkelerden 68 sporcu katıldı. Mili takım sporcularımız da burada. 2 günlük bir yarışımız var. Turnuva 2 etaptan oluşuyor. Edirne-Uzunköprü, Kırklareli-Lüleburgaz etaplarımız var. İlk gün 124 kilometre, 2'nci gün 130 kilometre etabımız var. Hedefimiz milli takım  sporcularını olimpiyatlara götürmek. Burada yapacağımız derece çok önemli" dedi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        - Bisikletlerden detay

        - Sporculardan detay

        Yarışa start verilmesi

        - Yarışın başlaması

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler