Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), (DHA)EDİRNE'nin Keşan ilçesinde 35 yıldır bel fıtığı hastası olan Mehmet Evren (55), son 2,5 yıldır ağrılarının artması ve yürümekte güçlük çekmesi nedeniyle iş bulamadı. Evren, Keşan Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen başarılı operasyonla yeniden sağlığına kavuştu.

        Keşan'da yaşayan evli ve 1 çocuk babası işçi Mehmet Evren´in, 35 yıl önce belinde fıtık olduğu belirlendi. Son 2,5 yıldır ağrıları artan ve yürümekte güçlük çektiği için iş bulamayan Evren, başvurduğu Keşan Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuştu. Operasyonu gerçekleştiren Keşan Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Hüseyin Kutluay, hastanın kendilerine başvurduğunda sağ ayağında ciddi bir güç kaybı olduğunu belirterek, "Hasta kısmi felçti, ayağının üzerine basamıyordu. Hastanemize başvurdu, çekilen MR'da büyük bir fıtığı vardı. Omurilikte kanal daralması mevcuttu. Hastanemizin imkanlarıyla ameliyatını gerçekleştirdik. Yaklaşık 2,5 saat süren başarılı bir ameliyat gerçekleştirdik. Şu an ağrısı yok, ayağını hareket ettiriyor. 1-2 güne kadar da taburcu edeceğiz. Zor bir ameliyatı devlet hastanemizin imkanları ile gerçekleştirdik" dedi.

        'ÇOK ZOR BİR AMELİYATI GERÇEKLEŞTİRDİ'

        Mehmet Evren'in eşi Nursel Evren de (50), eşinin ilerleyen rahatsızlığı nedeniyle çalışamadığını ve maddi sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, "Eşim 35 yıldır bel fıtığından rahatsızdı. Son 2,5 yıldır çok ağrıları oldu. Daha önce de kısmi bir felç geçirmişti. Bu yine tekrarladı. Devletimize, doktorumuza çok teşekkür ediyoruz. Çok zor bir ameliyatı gerçekleştirdi" diye konuştu.

        'ŞU AN ÇOK İYİYİM'

        Mehmet Evren ise, "Yaklaşık 15 yıl önce Edirne'de doktora gittiğimde ameliyatı çok riskli gördüler. Bu nedenle de iğneyle tedavi gördük. Ama belim hep ağrıyordu. 2,5 yıl önce daha da üsteledi. Ayağım düştü. Ben yürüyememeye, acı içinde kıvranmaya başladı. Keşan Devlet Hastanesi'ne başvurdum ve ameliyatımı oldum. Şu an çok iyiyim. Devletimize, doktorumuza teşekkür ediyorum. İyileşme sürecinde bir süre daha çalışamayacağım. Bu nedenle de hayırseverlerden destek bekliyorum" dedi. DHA-Genel Türkiye-Edirne / Keşan Ünsal YÜCEL

        2020-07-08 08:51:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler