Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne), (DHA)EDİRNE'nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Enez ilçesine bağlı Karaincirli köyü sahiline tatil için gelen Yağız Korkmaz (17), dalış yaptığı sırada vurgun yedi. Duran kalbi sağlık ekiplerince yeniden çalıştırılan ve Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Korkmaz, ambulans helikopterle İstanbul'daki bir hastaneye sevk edildi.

        Olay, sabah saatlerinde Enez ilçesine bağlı Karaincirli köyü sahilinde meydana geldi. Tatil için sahile gelen Yağız Korkmaz, açıkta dalış yaptığı sırada vurgun yedi. Çevredekiler, su üstünde hareketsiz kaldığını fark ederek, Korkmaz'ı kıyıya çıkardı ve 112 Acil'den yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yağız Korkmaz'ın duran kalbini müdahaleyle yeniden çalıştırarak, tedavi için Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

        Hayati tehlikesi süren Yağız Korkmaz, Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'na inen helikopter ambulansla İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi'ne sevk edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Edirne / Keşan Ünsal YÜCEL

        2020-07-09 14:39:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler