Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), (DHA)EDİRNE'nin Keşan ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan´a geçmeye çalışırken, polis ve jandarmanın ortak operasyonuyla yakalanıp, gözaltına alınan FETÖ şüphelisi ve 'Futbolda şike kumpası' davası sanıkları meslekten ihraç edilen eski komiser yardımcısı Ramazan Haktan Helvacı (31) ile eski emniyet müdürü İbrahim Emre (47) ve memurluktan ihraç edilen kardeşi mahrem imamı Muhammet Emre (37), tutuklandı.

        Keşan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, FETÖ şüphelilerinin yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek istediği yönünde aldığı istihbarat üzerine harekete geçti. Polis ve jandarma ekipleri, düzenledikleri operasyonla FETÖ şüphelisi ve 'Futbolda şike kumpası' davası sanıkları meslekten ihraç edilen eski komiser yardımcısı Ramazan Haktan Helvacı ile eski emniyet müdürü İbrahim Emre ve memurluktan ihraç edilen kardeşi mahrem imamı Muhammet Emre'yi yakalayarak, gözaltına aldı. 

        Yapılan aramada Muhammet Emre'nin üzerinde H.E. adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İbrahim Emre, Muhammet Emre ve Ramazan Haktan Helvacı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu. DHA-Güvenlik Türkiye-Edirne / Keşan Ünsal YÜCEL

        2020-09-07 17:50:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler