Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’de korona virüs tedbirlerine her geçen gün yenileri ekleniyor. Edirne’de de taksiciler, yolculukların daha güvenli olması için koltukta yolcu almama kararı alıp, şeffaf panel kullanmaya başladı.

        Dünyayı ve ülkemizi adeta esir alan korona virüs salgınının üstesinden gelebilmek için yetkililerin aldığı kararların yanı sıra Edirne’de bazı esnaf da üzerine düşen fedakarlıklar yapmaya devam ediyor.

        Ön koltuğa oturmak yasak

        Edirne’de hem kendilerinin hem de vatandaşların korona virüsten korunmaları için taksici Gökhan Kısaç, taksisinde şeffaf panel dönemi başlattı. Taksisine binen müşterilerin ön koltuğa binmesine izin vermeyen Kısaç, arka koltukta oturan müşterileriyle teması engellemek amacıyla monte edilen şeffaf panelin memnuniyet oluşturduğunu kaydetti.

        Taksiye binen müşterilerden Faik Bülbül ise, şeffaf panel uygulamasından memnun olduğunu belirterek, tüm taksilerde uygulanması gerektiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler