Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, yüzde 75 hibe desteğiyle il genelinde 105 üreticiye 800 dekar alanda ekilmek üzere 8 ton sertifikalı kuru fasulye tohumu dağıtıldığını açıkladı.

        Tarım ve Orman Bakanlığı, “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi” ve “Kuru Fasulye Yetiştiriciliğinin Yaygınlaştırılması” Projeleri kapsamında program başlatmıştı. Programla, üreticilerin bu dönemde arazilerinde üretime yönlendirilmesi amaçlandı.

        Edirne İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt’ın da katılımıyla, Havsa ilçesinin Arpaç Köyü’nde üreticilere projenin tanıtımı ve kuru fasulye tohumu dağıtımı gerçekleştirildi. Müdür Bayazıt, yüzde 75 hibe desteğiyle il genelinde 105 üreticiye 800 dekar alanda ekilmek üzere 8 ton sertifikalı kuru fasulye tohumu dağıtıldığını açıkladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler