Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünsal YÜCEL/EDİRNE, (DHA)EDİRNE´de, Hamzabeyli Sınır Kapısı´na Türkiye´ye giriş yapmak üzere gelen ve boş olduğu belirtilen TIR´da, valiz içinde 12 kilo 920 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Edirne Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmada, Hamzabeyli Sınır Kapısı´na Türkiye´ye giriş yapmak üzere gelen TIR'da uyuşturucu taşındığını belirledi. Boş olduğu belirtilen TIR´da yapılan aramada, çekici kısmında valiz içindeki 24 pakette 12 kilo 920 gram esrar ele geçirildi. Polis, sürücü E.D. ve yanında bulunan M.G.´yi olay yerinde, H.K. ve G.K.´yi ise İstanbul´da yakalayarak, gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.K., savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, E.D., M.G. ve H.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.     DHA-Güvenlik Türkiye-Edirne Ünsal YÜCEL

        2021-06-21 16:56:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler