Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Resul ORUÇOĞLU/EDİRNE, (DHA)EDİRNE'de aniden bastıran dolu ve sağanak, günlük yaşamı olumsuz etkiledi, bazı cadde ve sokaklar suyla kaplandı. Bazı vatandaşlar girdikleri yerlerde mahsur kalırken, araç sürücüleri de ilerlemekte güçlük çekti.

        Edirne'de saat 19.30 sıralarında aniden bastıran sağanak, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının 33 derece olduğu kentte, şiddetli rüzgarın ardından gelen dolu yağışı ve sağanak kısa sürede etkili oldu. Fırtına ağaçları devirip, bazı elektrik tellerini kopardı.

        Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlara sığınırken, kentin birçok yerinde cadde ve sokaklar suyla kaplandı. Kentin birçok kesiminde vatandaşlar girdikleri iş yeri ve binalarda mahsur kaldı. Suyla dolan yollarda bazı araçlar mahsur kaldı, polis ekipleri bu cadde ve sokaklara şerit çekerek, ulaşıma kapattı. Polis, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda da uyardı.

        Ekipler, devrilen ağaçları kaldırırken, suyla kapanan yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.DHA-Genel Türkiye-Edirne Resul ORUÇOĞLU

        2021-07-02 21:02:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler