Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Eylül ayının ilk haftasında Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da 589 avcı denetlendi.

        Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, yasadışı avcılığı önlemek amacıyla av koruma ve kontrol faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor. Kaçak ava geçit vermeyen ekipler yaptıkları denetimler sonucunda kaçak avlanan 17 kişiye idari yaptırım uyguladı.

        36 teyp ile 3 tüfeğe el konuldu

        Edirne DKMP Şubesi tarafından yapılan açıklamada, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da 589 avcının denetlendiği belirtildi. Farklı noktalarda yapılan denetimlerde kurallara uymayan 17 avcıya idari yaptırım uygulandığı bildirildi. Gerçekleştirilen denetimlerde yasa dışı avcılıkta kullanılan 36 teyp ile 3 tüfeğe de el konulduğu ifade edildi.

        Açıklamada ayrıca, kaçak avla mücadele ile av kontrolünün 7/24 devam ettiği vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler