Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünsal YÜCEL/ KEŞAN (Edirne), (DHA) EDİRNE´nin Keşan ilçesinde, bir konfeksiyon mağazası ile otomobilden hırsızlık suçundan aranırken yakalanan  C.K. (17), çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. C.K.´nin konfeksiyon mağazasından yaptığı hırsızlık, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Yukarı Zaferiye Mahallesi´ndeki Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi´ndeki bir mağaza ile otomobilden hırsızlık yapan, ayrıca mala zarar verme suçundan da firari olarak aranan C.K.´yi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 700 Evler Konutları çevresinde yakalayarak gözaltına aldı. C.K.´nin çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkası olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

        C.K.´nin konfeksiyon mağazasından yaptığı hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.FOTOĞRAFDHA-Güvenlik Türkiye-Edirne / Keşan Ünsal YÜCEL

        2021-10-11 11:31:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler