Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne'nin Keşan ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece boyunca aralıklarla devam etti. Öğlen saatlerine doğru etkisini yitiren yağış, yerini soğuk ve rüzgarlı havaya bıraktı.

        Keşan'da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, gece etkisini artırarak sabah ilçeyi beyaza bürüdü. İşlerine ve okullarına gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar hasretle bekledikleri kar yağışını izlerken, kar çocuklar için de eğlenceye dönüştü. Gün ortasına doğru yağış etkisini giderek azaltırken, ilçede buzlanmaya karşı karayolları ve belediye ekipleri tuzlama çalışmaları yaptı. Kar küreme araçları ise yollarda sıkı mesai uyguladı.

        Küçük çaplı ve maddi hasarlı trafik kazalarının meydana geldiği şehirde gün içinde sıcaklık sıfırın altında eksi değerlerde ölçüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler