Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Egemen Akkol: Sahnede bağıra bağıra söylemek istediğim bir şarkı - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Yeni nesil rock müzik yaptığını ifade eden Egemen Akkol, söz ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Sezer Dinç'e ait olan şarkısı "Ölmek İstedim"i Berke Kapotoğlu yönetmenliğinde kliplendirdi.

        Edis'in vokalisti olarak dikkat çeken ve ardından solo kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Egemen Akkol, yeni projesi ile ilgili duygularını ise şu şekilde ifade etti:

        'Ölmek İstedim', tam olarak benim sahnede bağıra çağıra söylemek ve söyletmek istediğim türde bir şarkı oldu. Kendimi bir şarkıcı ve şarkı yazarı olarak düşündüğümde aklımdaki imgeyle ve kişiyle birebir örtüşen, beni ve yapmak istediğim müziği çok doğru bir şekilde ifade edebilen, tamamen kendim olduğum bir şarkı yarattık. Şarkının yazım aşaması, içinde bulunduğum kötü sayılabilecek bir dönemi atlatmama da yardımcı oldu. Bu nedenle kendi içinde belki çelişkiler de barındıran bir acı çekme ve mutluluk durumu var. Aslında bunu mutluluk olarak ifade etmek ne kadar doğru bilmiyorum, belki de kabulleniş ve bundan bir eğlence çıkartma çabası da olabilir. Şarkıyı yazarken kafamda çaldığı haliyle en son ortaya çıkan hali neredeyse birebir aynı oldu. Sezer Dinç'le birlikte modern bir rock sound'u ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Klipte de, Berke Kapotoğlu ile birlikte şarkının hissiyatını, yalnızlığını, hafif sarkastik ve çatışmalı durumunu yansıtmaya çalıştık.

        Egemen Akkol'un yeni teklisi "Ölmek İstedim" ve klibi tüm dijital platformlarda yerini aldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ