Tahincioğlu, dünyanın en büyük emlak organizasyonu olarak gösterilen ve her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen gayrimenkul sektörünün buluşma noktası MIPIM Fuarı’na 3 yeni projesi ile çıkarma yaptı. Nidakule Levent, Nidakule Ataşehir Batı ve Nidakule Finans Merkezi projeleri ile fuara katılan Tahincioğlu, pek çok yatırımcı ile de birebir temasta bulundu. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 2016 yılında 6 milyar liralık satış değerine sahip 3 yeni projeyi hayata geçireceklerini ve 3 yılda 10 milyar TL tutarında 5 projeye imza atacaklarını ifade etti.
Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından Tahincioğlu, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı’na 3 yeni projeyle hareketlilik getirdi. İstanbul’un önemli lokasyonlarından Levent ve Ataşehir’de devam eden projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu, fuar süresince yabancı yatırımcılara projelerini tanıttı ve önemli iş bağlantıları kurdu.
MIPIM’in Türkiye’nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından önemli bir fuar olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Gayrimenkul, Türkiye’de hızla gelişen ve büyüyen bir sektör. Tahincioğlu olarak her yıl geliştirdiğimiz projelerle sektöre değer kattığımızı düşünüyoruz. Sektör oyuncuları her yıl, çoğalarak bu fuarda yerlerini almalı. Hem ülkemizin bu konudaki iddia ve başarısını göstermek hem de yabancıların vizyonunu görmek açısından bu organizasyonlara katılım çok önemli” diye konuştu.
“MIPIM’DE 3 YENİ OFİS PROJEMİZİ GÖRÜCÜYE ÇIKARIYORUZ”
MIPIM fuarına 3 proje ile katıldıklarını ve güzel gelişmelere de imza attıklarını belirten Özcan Tahincioğlu, “Fuarların hem sektörü yakından takip etmek hem de iş bağlantıları kurmak açısından önemi büyük. Birbirinden ayrıcalıklı üç önemli projemiz ile bu yıl MIPIM’e geldik. Levent’te yer alan ve 2016’nın dördüncü çeyreğinde tamamlanmasını hedeflediğimiz Nidakule Levent ofis projemiz, 2017’nin birinci çeyreğinde teslimlerine başlayacağımız Nidakule Ataşehir Batı projemiz ve yine bizim için çok değerli olan Nidakule Finans Merkezi projemizi burada görücüye çıkarttık. Bu projeler kendi içinde benzeri olmayan, son derece nitelikli ve ayrıcalıklı projeler. Nidakule Levent, Avrupa yakasının ilk tercih edilen iş merkezi bölgelerinden Levent’te inşa edilen, prestijli, A + sınıfı bir ofis projesi. Çevre ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde LEED Gold sertifikası adayı oldu. Metro ve AVM’lere yakın konumlanmış proje, 26 ofis katının yanı sıra, akıllı bina özelliğine sahip. Projede toplantı odaları, otopark hizmeti, yemekhane ve fitness salonu bulunuyor. Bir diğer projemiz olan Nidakule Ataşehir Batı ise, Ataşehir'deki finans merkezine yakın konumuyla, A+ ofis projesi olarak inşası devam eden Nidakule Ataşehir Batı projemiz de, LEED Gold Sertifikası'na aday bir proje. Her katta bulunan terası, açılır pencereleri ve yüksek tavanlı yapısıyla ferah çalışma alanları sunan Nidakule Ataşehir Batı, her ihtiyaca uygun toplantı odalarına ve geniş otoparka sahip. Ayrıca bünyesindeki spor salonu ve yemekhaneyle de bireysel ihtiyaçları karşılayacak. Son projemiz ise İstanbul Finans Merkezi’nin içinde yer alan Nidakule Finans Merkezi projesi. Bu proje iş dünyasının önemli bir merkezi olma iddiasını taşıyor. Finans sektörünün düzenleyici kuruluşlarının, tüm devlet bankalarının ve bazı özel sektör bankalarının merkezleri 2016 itibarıyla İstanbul Finans Merkezi’ne taşıyacak olmaları düşünüldüğünde Tahincioğlu için değerini artıracak bir proje” dedi.
“TAMAMLANAN PROJELERİN İNŞAAT ALANI 2 MİLYON METREKAREYİ AŞTI”
MIPIM fuarı kapsamında Tahincioğlu ve yatırımları hakkında da bilgiler veren Özcan Tahincioğlu, “Tahincioğlu, Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden biri. Nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerinin yanında birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmalarında da bulunmakta. Geliştirmekte olduğumuz projelere ilave olarak, şirketimizin aktif bir şekilde yönetimini üstlendiği, gelir getiren gayrimenkul varlıklarından oluşan geniş bir portföyü de mevcut. Tahincioğlu olarak şu ana kadar tamamlamış olduğumuz projelerin inşaat alanı 2 milyon metrekarenin üzerinde. İnşaat firmamız olan Nida İnşaat, her projede genel yüklenici görevini üstlenmekte. Firmamızın sembolü haline gelen projeleri arasında Palladium Tower, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi, Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe, Swissotel Büyük Efes ve Kongre Merkezi yer alıyor. LEED Gold Sertifika adayı olan ofis projeleri Nidakule Finans Merkezi, Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent’in yanı sıra, konut projeleri Nidapark Başakşehir ve Nidapark Seyrantepe inşaatlarını devam ettirmekteyiz” diyerek 2015’de Nidapark Beşiktaş’ı tamamlayarak teslim ettiklerini ve çeşitli kentsel dönüşüm projeleri de yürüttüklerini belirtti.
ÖZCAN TAHİNCİOĞLU: “2016’DA ÜÇ AYRICALIKLI PROJEMİZ SATIŞA ÇIKACAK”
Tahincioğlu’nun 2016 yol haritasında Kayaşehir, İstinye ve Bomonti projelerinin bulunduğunu ifade eden Özcan Tahincioğlu, satış değeri 6 milyar lira olan 3 projeyi satışa çıkaracaklarını ve önümüzdeki 3 yılda 10 milyar TL’lik 5 projeye imza atacaklarını belirtti.
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.