Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak 1A Plus'tan inşaat firmalarına satış garantisi - Emlak Haberleri

        Piyasalardaki belirsizlik nedeniyle tüketiciler emlak yatırımlarını ve ihtiyaçlarını ertelerken, emlak proje satışlarının yavaşlamasına sebep olan talep daralması inşaat firmalarının da satış hedeflerini gerçekleştirmesini zorlaştırıyor.

        Gayrimenkul danışmanlık firması 1A Plus inşaat firmalarına satış garantisi vererek bu soruna kesin çözüm getiriyor. ABD Atlanta'da kurulan vegenel merkezini Antalya da açarak,Türkiye'de kısa zamanda 8franchiseişletmesiyle gayrimenkul sektöründe yerini alan 1A Plus, sunduğu birçok farklı hizmetin yanı sıra inşaat firmalarına getirdiği ‘satış garantisi’ ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

        1A Plus, 1A PROJECTS ayrıcalığıylakonut/ticari projeler üreten inşaat şirketleriyle yaptığı sözleşmelerde‘satış garantisi’ taahhüdü veriyor. Sözleşmeile birlikte ‘satış garantisi’ verdiği projeyifranchiseişletmelerininyönlendirmesine açan 1APlus, satışprogramıdahilinde kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Etkili satış faaliyetleri sonunda sözleşmebitiminde elde herhangi bir ünite kalmışsa 1A Plus bu üniteleri kendisi satın alıyor, dolayısıyla 1APlus'ınsözleşmesini yaptığıinşaat projeleri mutlaka satılmış oluyor.

        1A PROJECTS ayrıcalığıiçin başvuran inşaat şirketlerinin projelerine aitincelenme süreci en az 3 iş günü sürüyor. İncelenme aşamasından geçen inşaat firmaları ile sözleşme aşamasına geçiliyor ve ‘satış garantisi’ sözleşmede yer alarak hizmet süreci başlatılıyor.

        Ülkemizin her bölgesinde yeni projeler yükselirken ve bu yükselişin alışverişe dönmesi için yapılacak her çalışma ülke ekonomisi için büyük önem taşırken 1A Plus bu konuda öncü olmanın haklı gururunu yaşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ