Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Babacan Palace projesinden 1.650 TL taksitle ev sahibi olma imkanı! - Emlak Haberleri

        Babacan Holding tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Babacan Palace, 248 adet daireden meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 geniş teraslı süit daireler yer alıyor.

        Babacan Palace sosyal donatıları arasında açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, ve oyun alanları, fitness, güneşlenme terası, sauna, Türk hamamı mevcut. Geniş teraslı, deniz manzaralı suitleri donanımlı SPA ve buhar banyosuyla da konforun yanı sıra sağlıklı bir yaşamın da kapılarını aralıyor.

        Teslimlerin başladığı ‘Babacan Palace’dan konut sahibi olanlar tapularına da beklemeden hemen kavuşuyor. Projede peşinatsız aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olma imkanı bulunuyor. Daire fiyatlarının 189 bin TL'den başladığı Babacan Palace’da peşinatı da 12,24 ve 36 ay sonra olmak üzere üç eşit taksit ile ödeme imkanı sunuluyor. Projeden konut almak isteyenler ayrıca istediği bankadan da kredi kullanabiliyor.

        REKLAM

        5 bin metrekare alan üzeirnde konumlandırılan Babacan Palace, E-5 ve metrobüs durağına yürüme mesafesinde olan ulaşım kolaylığı ile de dikkat çekiyor.

        Babacan Holding projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere çok özel fırsatlar sunduklarını vurgulayan Babacan Holding Ceo’su Mehmet Babacan, proje hakkında şı açıklamalarda bulunuyor:

        "Konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için sektör tarafından uygulanan kampanyaların yanı sıra bizler de firmamız adına elimizden gelen desteği vatandaşlarımıza vermeye çalışıyoruz. Son olarak da teslimlerimizin başladığı Babacan Palace projemizden konut sahibi olmak isteyenlere kira öder gibi aylık 1.650 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Projede daire fiyatlarımız 189 bin TL’den başlıyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ